SKAL DU SNART HAVE FORNYET DIN LEASINGAFTALE?

LAD OS GIVE DIG ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN NÆSTE LEASINGAFTALE - DER KAN VÆRE MANGE PENGE AT SPARE!

Har du en leasingbil gennem et andet selskab, og vil du gerne fortsætte med at lease bilen, så vil vi gerne give dig et tilbud på en leasingaftale gennem os.

Vi tilbyder et ”Aftaletjek”, som din helt uforpligtende mulighed til at få en professionel vurdering af dit nuværende leasingforhold. Vi ser på fordele og ulemper i din eksisterende aftale og giver dig et forslag på en alternativ løsning, hvis der er behov for det. Vi har arbejdet indgående med billeasing i 30 år., og som nogle af de første i leasingbranchen, har vi et indgående kendskab til alle leasingforholdene, der sikrer dig en tryg og sikker leasingaftale, hver enten det drejer sig om privatleasing, erhvervsleasing, sæson- eller splitleasing.

Kontakt os via formularen herunder, så er du allerede et stort skridt nærmere en god løsning.

Du skal blot udfylde nedenstående oplysninger, så vil du blive kontaktet inden for 24 timer med et 100 % uforpligtende og gratis tilbud på din næste leasingaftale.

Bilens info
Personlig info

SKAL VI HENTE DIN DRØMMEBIL HJEM TIL DIG?

VI IMPORTER OGSÅ BILER TIL DIG

- VI ER EKSPERTEN DER KAN FINDE DIN DRØMMEBIL !

Vi har mere end 30 års erfaring med at importere og Flexlease superbiler ud til danske kunder. Hos CITO Car Lease har vi igennem en lang række arbejdet med nogen af de mest anerkendte bilmærker på markedet. Vi har hentet biler hjem fra samtlige af de store bilhuse, og har derfor en lang række erfaringer, som vi gladeligt deler ud af til vores kunder. Derudover så kan vi via vores forhandler netværk få nogen skarpe priser og gode vilkår, når bilen skal forhandles hjem for vores leasingkunder.

SÅDAN FINDER VI DIN NYE BIL

1. BILEN BESKRIVES

Sammen definerer vi den bil, vi skal gå på jagt efter. Mærke, model, motor, farve, udstyr osv.

2. BILEN FINDES

Vi aktiverer vores store netværk og finder ud af, hvor den bedste bil er.

3. BILEN KOMMER HJEM

Vi sørger for alt det praktiske omkring kontrakt og hjemtransport. Typisk vil bilen komme hjem inden for et par uger.

4. BILEN GØRES KLAR TIL DIG

Når bilen er ankommet, giver vi den et grundigt eftersyn på vores eget værksted. Når vi har konstateret, at bilen er 100% ok, sørger vi for, at den bliver synet, toldsynet og indregistreret. Og så er den klar!

FINANSIERING AF BILEN

Når bilen er landet i Danmark så har vi på forhånd fundet præcis den Leasing-løsning, som matcher kundens behov og økonomiske ønsker.

Vi har speciale indenfor Flexleasing til private eller Erhverv, Splitleasing uden firmabilsbeskatning eller sæsonleasing, hvor man kun har plader på bilen i den periode, hvor man reelt vil køre i den. Leasing modellen vælges ud fra kørselsmønster, biltype, økonomiske overvejelser m.m.

Som leasingkunde skal man altså blot finde ud af, hvilken bil man gerne vil have – og eller fortælle os, hvordan man ønsker det. Så finder vi løsningen, som matcher og sørger for at bilen står klar i Danmark indenfor blot 5 arbejdesdage!

CITO Car Lease A/S er din professionelle rådgiver indenfor Billeasing.

SKAL VI HENTE DIN DRØMMEBIL HJEM TIL DIG?

Vi har en lang række biler annonceret, som spænder vidt og bredt i forhold til mærke, modeller, årgange, typer, motorkraft m.m. Men vi henter også biler hjem på bestilling – som matcher lige præcis dine ønsker.

Vi har beskæftiget os med billeasing i mere end 30 år, og vores ekspertise indenfor import og leasing gør, at vi kan føre dig sikkert igennem din leasingaftale. Du kan starte allerede i dag! Send dit ønske til bil, ved at udfylde kontaktformularen her – så kontakter vi dig hurtigst muligt med muligheder, rådgivning og konkrete tilbud.

Du skal blot udfylde nedenstående oplysninger, så vil du blive kontaktet inden for 24 timer.

Personlig info
Hvilken bil er du interesseret i ?

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:30

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris