FÅ ET LEASINGTILBUD PÅ DIN NÆSTE BIL

Hvorfor bør du vælge CITO Car Lease A/S når du skal lease en bil?

…..det er der heldigvis rigtigt mange gode grunde til:

Afspil video

CITO Car Lease A/S er et af de ældste leasingselskaber i Danmark. Med 30 år på bagen i bilbranchen og som nogle af de første til at tilbyde leasingaftaler herhjemme, udgør det din garanti for en sikker og god leasingaftale uden ubehagelige overraskelser.

CITO Car Lease A/S er født på racerbanen mellem slicksdæk, H-seler og højoktan brændstof. Vi er derfor ikke helt som de andre. Vi går rigtigt meget op i biler. Vi kender deres stærke og svage sider, hvilket udstyr du bør vælge, og vi ved hvad du som kunde vil sætte størst pris på ud fra dine ønsker til din næste bil. Du skal både være glad for leasingaftalen og i lige så høj grad for din nye bil. Rigtigt mange går op i den månedlige leasingydelse, men det er mindst ligeså vigtigt, at du får valgt den rigtige bil, så du undgår alt for høje afskrivninger når du på et tidspunkt vil af med bilen igen.

Mange leasingselskaber bestiller blot en vognmand når leasingbilen, der ofte kommer fra Tyskland, skal hjemtages til kunden. Det sker ikke hos os. Vi tager selv ned, kontrollere og gennemgår bilen før bilen bliver handlet. Det er din sikkerhed for at du får den helt rigtige leasingbil uden skavanker.

Både pris- og indholdsmæssigt tåler vores leasingaftaler en sammenligning med andre. Vi tilbyder flexleasing til private og til erhverv, sæsonleasing og splitleasing. Det betyder, at vi med så mange forskellige leasingprodukter på hylden, altid vil kunne finde den leasingmodel, der er mest attraktiv i din specifikke situation.

Vi har stærke og konkurrencedygtige samarbejdsaftaler, både når det kommer til forsikring af leasingbilen og hvis du ønsker at tegne tillægsgarantier på bilen i leasingperioden.

Under samme tag tilbyder vi alle former for bilpleje og klargøring af din bil. Alt fra alm. støvsugning til keramiske coatinger. Alle opgaver udføres af folk fra det autoriserede Car Pro Center. Har du din bil til opbevaring hos os, kan vi også sørge for at malerarbejder eller service på bilen bliver gennemført før du igen skal ud og rulle på vejene.

Vil du gerne have en sommerbil du kan køre i 6 måneder om året, så kan du gratis stille bilen i vinterhalvåret hos os, i vores sikre og opvarmede lokaler, såfremt du gentegner en aftale hos os.

Ønsker du i en periode, at din leasingaftale skal gå fra at være aktiv til at være passiv, så kan du stille din bil os.

Vil du gerne lease en anden bil eller blot skille dig af med den nuværende, så køber vi gerne din bil tilbage eller du kan vælge at sætte din bil i kommission hos os. Sidstnævnte giver dig også mulighed for at køre i bilen mens vi finder potentielle købere til den.

Du skal blot udfylde nedenstående oplysninger, så vil du blive kontaktet inden for 24 timer med et 100 % uforpligtende og gratis tilbud på din næste leasingaftale.

Bilens info

Personlig info

SKAL VI HENTE DIN DRØMMEBIL HJEM TIL DIG?

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:30

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris