HJEMTAGE EN BIL FRA TYSKLAND?

Ikke noget problem. Vi har prøvet det 5.241 gange før!

Har du fundet din drømmebil i Tyskland, melder spørgsmålene sig hurtigt: Hvordan får jeg kontrolleret bilen, før jeg køber den? Hvad med tysk moms og garanti på bilen? Hvad med transport til Danmark? Hvad med toldsyn og plader?

Fortvivl ikke! Hos CITO Car Lease har vi importeret biler fra Tyskland, som vi har leaset til danske forbrugere i mere end 30 år.
Vi kan derfor hjælpe dig med hele eller dele af processen alt efter dine ønsker og behov.

Før du importere en bil fra udlandet

Vores måde at hente biler på giver gladere kunder – fordi du ved, hvad du køber!

”Postordrebil” lyder måske lidt underligt i de flestes ører, men ikke desto mindre er de fleste biler, der hjemtages fra udlandet biler, der aldrig gennemgås, før de kommer hjem til det danske leasingselskab med en vognmand. Hos CITO Car Lease sender vi som regel altid vores egen mand ned for at bese og prøvekøre bilen, før vi køber den.

Der er meget fokus på flexleasing som ydelse, men forsvindende lidt fokus på hvilken bil du rent faktisk får hjem. Specielt fordi du formentlig kommer til at hæfte for restværdien på bilen, vil vi gerne forklare, hvorfor hjemtagelsen af bilen er et af de væsentligste punkter, du skal overveje, når du leaser.

Langt over størstedelen af de biler der flexleases i dag kommer fra udlandet. Ofte finder du enten selv eller i samarbejde med leasingselskabet den bil, du godt kunne tænke dig. Herefter kontakter leasingselskabet sikkert den udenlandske forhandler for at spørge ind til bilen og få flere billeder.
På det grundlag afslutter flere leasingselskaber handlen, og en vognmand sendes ned for at hente bilen. Altså er det ren postordrehandel.

Nogle gange går det sikkert godt, og bilen kommer hjem i samme kosmetiske og tekniske stand som foreskrevet. Andre gange er du knap så heldig. Da bilerne som regel købes en gros og uden garanti, er det ikke en sjov situation at stå i, såfremt din leasingbil har fejl og mangler.
Leasingselskabet ”ejer” ganske vist din bil i leasingperioden, men juridisk er det dig, som i sidste ende kommer til at stå med problemerne og ekstraregningen, hvis der er ting på bilen, der skal laves.

Det er ikke mange gange, at vores mand kommer hjem fra Tyskland uden en bil på grund af større fejl og mangler – men det sker. Det er også årsagen til, at vi anbefaler personlig gennemgang og afhentning. Ofte finder vi noget på bilerne, som ikke er beskrevet i dokumentationen fra
forhandleren. Det er som regel mindre ting, men vores gennemgang giver dig det bedste udgangspunkt for at kunne træffe din beslutning på et oplyst grundlag. Da de fleste flexleasingbiler ikke er fabriksnye, men ofte over 3 år gamle grundet de danske afgiftsregler er det afgørende, at bilen prøvekøres, før der afregnes med forhandleren.

Det kan hurtigt koste dig rigtig mange penge, før du overhovedet har kørt dine første kilometer i din nye leasingbil. Derfor gør vi tingene lidt anderledes hos CITO Car Lease end hos mange af de andre leasingselskaber.

Vi kan godt tage bilen hjem med en vognmand. I langt de fleste tilfælde sender vi dog vores egen mand ned for at gennemgå og prøvekøre bilen, før vi indgår handlen med den udenlandske forhandler – og det gør vi faktisk billigere, end hvad de fleste forhandlere tager for at bestille en vognmand.
Er du kunde hos os, tager vi 8.000 kr. + moms for en hjemtagelse, hvor vi selv tager ned og beser bilen. Det er penge, der er rigtig godt givet ud.

Den grundige gennemgang af bilen før eventuelt køb giver dig det bedste grundlag for, at du ikke pådrager dig en masse uforudsete omkostninger. I bund og grund giver vores måde at hente biler på gladere kunder – du ved nemlig, hvad du køber.
Vil du gerne se, hvordan vores hjemtagelse foregår, kan du kigge med, når vi henter en Audi S8 i Tyskland i videoen herunder.

Hvorfor du ikke bare skal bestille en vognmand, når din bil skal importeres til Danmark.

Følg med i denne video, hvor vi gennemgår vores hjemtagelsesproces.

Få et tilbud på hjemtagelse inden for 24 timer

Vi har mere end 30 års erfaring med hjemtagelse af biler, specielt fra Tyskland. Vi kan således hjælpe dig igennem hele processen, der bl.a. kan indebære:

–  Identifikation af den ”rigtige” bil i udlandet
– Afdækning af yderligere forhold omkring bilen gennem dialog med den lokale forhandler
– Gennemgang og inspektion på stedet med egne folk
– Afregning og hjemtagelse evt. gennem vores tyske bankforbindelse
– Syn og toldsyn
– Indregistrering (såfremt bilen skal på fuld afgift) eller oprettelse af en leasingaftale, der
sammensættes efter dine ønsker og behov.

Udfylder du vores formular, modtager du et uforpligtende tilbud senest i morgen.

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:30

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris