HVAD ER CITO CHALLENGE?

CITO Car Lease er født på racerbanen mellem slicks-dæk, H-seler og højoktan brændstof. Det er passionen for biler og køreegenskaber, der er hele grundlaget for vores virksomhed, og den passion vil vi gerne dele med dig! Derfor har vi etableret et nyt koncept vi kalder “CITO challenge”.

I CITO Challenge skal du slå vores egen huschauffør – The Stig’s skandinaviske fætter – Stig, ved at køre en hurtigere omgang end ham på FDM Sjællandsringen. Gør du det, vinder du en komplet klargøring samt polering af din bil.

TO KONKURRENCER I ÉN:

Du kører ikke kun mod CITO-Stig. Vi laver en separat konkurrence, hvor du konkurrerer om at sætte den bedste omgangstid i forhold til andre deltagere i programmet også. 

TAG UDFORDRINGEN OP

HVORDAN FOREGÅR DET?

Du kommer med din egen bil. Du får lov at træne lidt på banen først, så sætter du din omgangstid. Dernæst lader du CITO-Stig tage et par omgange i din bil, hvorefter han også sætter en omgangstid.

Omgangstiden sættes med stående start, og tiden stopper når du igen passerer målflaget efter 1.1 km. Sætter du en hurtigere tid en CITO-Stig, så vinder du automatisk en gratis klargøring og polering af din bil.

OM SELVE BANEN OG DINE CHANCER FOR AT VINDE:

FDM Sjællandsringen er en lille racerbane placeret i nærheden af Tune Lufthavn, mellem Greve og Roskilde, på Sjælland.

Banen er kun 1.1 km lang og har kun 4 sving. Samtidig er banen ikke særligt teknisk, hvorfor du i løbet af dine træningsomgange hurtigt finder frem til banens ideallinjer.

Det faktum at banen er kort og ikke særlig teknisk gør også, at du har en ganske reel chance for at slå CITO-Stig, da du formentlig kender din bil bedre end ham.

SPØRGSMÅL OG SVAR

HVAD HVIS DER SKER NOGET?

Som på alle andre racerbaner, så dækker din alm. bilforsikring ikke skader eller uheld. Skulle du meget mod forventning køre galt, eller der skulle opstå tekniske defekter på din bil, som følge af kørslen på banen, så bærer du denne risiko fuldt og helt.

Skulle CITO-Stig, igen meget mod forventning, køre galt i din bil, så dækker vi omkostningerne til reparation af din bil. Kører CITO-Stig ikke galt i din bil, men oplever du eventuelle tekniske problemer med din bil efterfølgende, så bærer du denne risiko fuldt og helt.

KOSTER DET NOGET AT DELTAGE?

Nej, det koster ikke noget at deltage. Vi dækker lejeomkostningerne til banen, så du skal egentlig bare selv sørge for at komme frem og tilbage fra banen med din bil.

Sørg for, at bilen er fornuftig stand mht. bremser, dæk, styretøj og undervogn, så du ikke udsætter dig selv eller CITO-Stig for en unødig risiko. Og sørg for at der er brændstof på bilen (eller elektricitet).

HVORFOR SKAL DU DELTAGE?

Vi synes det er sjovt med disse konkurrencer, men i bund og grund går det hele ud på at få lov til at sparke lidt dæk sammen med dig, tale om din bil og dine oplevelser med den.

Vi videofilmer hele seancen, dels kørslen på banen, men også vores bilsnak med dig om dit køretøj. Det hele sammensættes til en video, som vi deler på sociale media. Derved få vi forhåbentligvis set en masse biler og delt vores glæde og passion for biler og køreegenskaber med en masse andre.

Du kommer også op på vores ”Wall of Fame”, hvor vi laver en tavle med alle deltagerne, deres biler og omgangstider – i bedste TopGear-stil.

Er du klar?… så ring eller skriv til Jesper, så aftaler vi det praktiske – Velkommen til CITO Challenge!

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:30

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris