FORÅRS EVENT D. 6. MARTS - 11:00 - 16:00

Kom og vær med til et hæsblæsende arrangement fyldt med spænding, oplevelser og 14.000 hestekræfter!

Vi har en stor RC-racerbane du kan få lov at prøve kræfter med, en DJ, der sørger for de gode vibes, lidt godt til ganen og en masse biler fra Lamborghini, Aston Martin, Bentley og 17 stk Porscher, der nok skal få dig i stemning. Velkommen til en spændende søndag hos CITO Car Lease A/S!

Vi har en DJ under hele arrangementet, til at holde stemningen høj, og der vil også være mulighed for at få lidt øl, vand samt lidt godt til ganen.

Vi håber du vil være med til at gøre dagen festlig og gælder os til at se dig. Brug gerne tilmeldingsfunktionen, så vi ved om du dukker op, og hvor mange I kommer.

Hvor meget rabalder laver V12-motoren i Lamborghini SVJ Syder?
Find ud af det den 6. marts

Tilmeld dig her

Andre oplevelser d. 6. Marts - 11:00 - 16:00

Vi trækker lod om en fuld kosmetisk klargøring af din bil, udvendig og indvendig samt en polering, blandt de fremmødte deltagere.

VÆRDI 5.000 kr.

Det hele gennemføres af RL Car Care, der er certificeret af Meguiars og CarPro. Du kan også møde RL Car Care på eventet og få tips til , hvorledes du holder din bil i topform samt købe bilplejeprodukter til specialpriser.

Smag på vin fra Piovene Porto Godi
Én familie, ét sted, én vin

Hver historie har en begyndelse. For vinene fra Alessandro Piovene Porto Godi vingård, løber hukommelsen så langt tilbage i tiden, at den har brug for et vidne: Et kort fra 1584. Her kan du se mærket af det, der i dag er den familiedrevne gård, på et kort over hus omgivet af en gårdhave. Rundt om den er vinstokke og frugttræer, som det er fortalt i et dokument fra de samme år.

En indfødt familie af vinproducenter og et væld af viden genereret gennem årtiers arbejde i vinmarkerne. En overgang fra far til søn, der også har involveret de mennesker, der arbejder med familien Piovene: Faktisk har de samme ansattes børn og børnebørn i dag arvet arbejdet i kantinen og med at passe vinstokkene.
Én families vin, men også én bys vin.

I dag er Piovene Porto Godi et referencepunkt for dem, der søger vine af høj kvalitet. Det vidner de utallige priser og priser, de har modtaget om. Piovene Porto producerer topvine der bliver solgt på flere Michelin Restauranter og er i dag alle økologiske.

EVENT-TILBUD:

Piovene Porto Godi rødvin: Polveiera, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot.
Normal pris kr. 189,- i dag kr. 119,- Sælges i kasser med 6 dtk. Kr.714,-
 
Piovene Porto Godi hvidvin: Garganega: en 100% ren Gargaanega drue, som er meget populær i nordøst Italien.
Normal pris kr.: 179,- i dag kr. 99,-

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:30

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris