IKKE SOM ALLE DE ANDRE

LIDT OM CITO CAR LEASE A/S

Vi er specialister i Flexleasing, splitleasing og sæsonleasing af premiumbiler.

Med mere end 30 års erfaring i bilbranchen og som nogle af de første i Danmark til at tilbyde flexleasingaftaler på biler, er du med CITO Car Lease A/S sikret en stærk partner når du skal finde din nye leasingbil.

Erfaring tæller. Ikke kun i forhold til at finde den helt rigtige bil på de europæiske markeder, men i særdeleshed når selve leasingaftalen skal sammensættes. Der er mange faldgruber, der desværre kan give dig nogle ubehagelige overraskelser, men som vi igennem rådgivning og vejledning kan sikre, at du undgår.

Omvendt mange andre leasingselskaber, håndterer vi hos CITO Car Lease A/S alt selv. F.eks. bestiller vi ikke bare en vognmand til at afhente en bil i Tyskland, når vi har fundet en bil til en kunde. Vi sender vores egen medarbejder til Tyskland, som gennemgår bilen minutiøst før vi handler bilen. Det overlader vi ikke til nogen andre.

Tilsvarende er du ikke overladt til dig selv når din leasingaftale på et tidspunkt ophører. Hvis du vil have en anden bil, hjælper vi dig med at få omsat din eksisterende bil, så du bekymringsfrit kan fortsætte en ny leasingperiode uden at skulle håndtere salget af den gamle selv.

CITO Car Lease A/S er ikke som de andre

Mange leasingselskaber er grundlagt af bankfolk der oprindeligt så en fordel i at kunne tilbyde leasingaftaler i tillæg til alm. bilfinansiering. CITO Car Lease A/S er derimod født på racerbanen mellem slicks-dæk, H-seler og højoktan brændstof. Det er passionen for biler, køreegenskaber og race, der oprindeligt har bragt de to ejere af CITO Car Lease A/S sammen, hvilket har resulteret i mange motorsportssejre på de europæiske racerbaner.

Mentaliteten fra racerverdenen er også det som danner grundlaget for CITO Car Lease i dag, og som udgør vores kerneværdier når det kommer til kunderelationer: Evnen og viljen til at levere den bedste service og den bedste leasingaftale til vores kunder, ønsket om at strække sig endnu længere end de andre for at opnå perfektion og opfattelsen af kunden som en del af vores eget team, er grundholdningerne hos os.…..

men kom selv ned og mærk efter, hvis du ikke tror på det.

Velkommen hos CITO Car Lease A/S!

Åbningstider

Påsken 2024

23. marts
24. marts
25. marts
26. marts
27. marts
28. marts
29. marts
30. marts
31. marts
01. april
02. april

Lukket
Lukket
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
09:00 – 17:30
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
09:00 – 17:30

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris