SÆLG DIN BIL TIL OS

Vi køber alle biler

Vi køber gerne din bil, uanset om den er med eller uden afgift, med eller uden moms, og uanset om den har gået kort eller langt. Kort sagt, vi køber det hele. Udfyld formularen, og du får en købspris fra os inden 24 timer.

Hvis du ikke ønsker at sælge din bil her og nu, og du forventer en højere pris end det vi kan tilbyde dig, så kan du også sætte din bil i kommission hos os. Vi sælger rigtigt mange biler for vores kunder, og vi har i forvejen et stort køberkartotek i tillæg til en række effektive markedsføringsværktøjer. Således kan  du enten aflevere din bil til os, hvorefter den bliver sat i vores showroom, eller du kan vælge at køre videre i bilen samtidig med at vi annoncere og markedsføre den over for en relevant målgruppe.

Vi tilbyder dig således fuld fleksibilitet i forhold til, hvorledes du ønsker at afsætte din bil. Kontakt os, og hør nærmere om de enkelte muligheder.

Du skal blot udfylde nedenstående oplysninger, så vil du blive kontaktet inden for 24 timer med et 100 % uforpligtende og gratis tilbud på din næste leasingaftale.

Bilens info
Personlig info

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris