VELKOMMEN TIL VORES VIDEO UNIVERS

Her kan du se vores mange videoer…

Privatleasing

Når du som privatperson skal lease en bil inkl. moms.

Erhvervsleasing

Når du skal lease en bil til din virksomhed eksl. moms.

Splitleasing

Når du ønsker at fordele leasingomkostningerne mellem dig som privatperson og din virksomhed.

Sæsonleasing

Når du ønsker øget fleksibilitet og vil skifte bil ofte.

Varebilleasing

Til dig der ønsker at lease en varebil

SE VORES MODELVIDEOER HER...

BMW X5 M50D XDRIVE - OVERLEGEN TYSK DIESELMASKINE!

Her er den så…. transportmidlet for hele familien, der minimerer smittefaren i forhold til fly og offentlig transport, og som kan bringe dig komfortabelt rundt i din sommerferie.

BMW M50D er udstyret med den bayerske bilproducents største dieselmotor til dato, med hele 3 turboer! Her kommer du hverken ikke til at savne kraftoverskud, udstyr eller kvalitetsoplevelse.

KLASSENS FRÆKKE DRENG - ALFA ROMEO 4C

Vi kører en tur i det tætteste du kommer på en GoKart med nummerplader på. Alfa Romeo’s 4C er bygget til racerbanen. Med 240HK, 895kg og centermotor, er der lagt op til sjov.

ASTON MARTIN VANTAGE ELLER PORSCHE 911?

Vi ser på Aston Martin Vantage C2 fra 2007 med en 4.3L V8-motor og 380HK, og gennemgår bilens opbygning, design og finurligheder. Yderligere går vi i detaljer omkring bilens køreegenskaber i forhold til en Porsche 997, da Aston Martins erklærede målsætning med bilen var, at kapre kunder fra Porsche 911-segmentet.

LÆKKERIER FRA INGOLSTADT! - AUDI R8

Audi R8 leverer sublime køreegenskaber. Den er lav og bred, og med en motor placeret det rigtige sted – i midten af bilen. Bilen er en fryd for øjet, og med V10-udgavens udstødningssystem er den bestemt også en fryd for øret!VIS MERE 

"KØR-SELV FERIE" I EN BMW 750I

“Kør-selv ferie” kan i fremtiden få en helt ny betydning. Se hvorledes denne BMW 750i kører af sig selv – helt uden chauffør!  
Med nogle tryk og “swipes” på bilens nøgle kan bilen selv bakke og køre fremad. Det er praktisk når parkeringspladserne er små og bilen er på størrelse med en supertanker!

BMW M4 COUPÉ - DYPPET I CARBON!

Står du med et udækket behov for at skille dig ud fra mængden, så er denne BMW M4 Coupé, dyppet i carbon og lakeret i den flotte Yas Marina Blau farve, sikkert lige noget for dig.  

Lige så iøjnefaldende bilen er, lige så kompromisløs er bilen når det kommer til køreegenskaber og performance.
 

MERCEDES C43 AMG - BILEN DER KAN ALT!

“Ulv i fåreklæder” passer vist meget godt beskrivelsen af denne Mercedes C43 AMG. Vil du have en bil, der er afsindig hurtig både i acceleration og topfart, massere af udstyr og stadigvæk bevare pladsen og praktikken til familien, så skal du vælge denne bil.

Bilen er spækket med udstyr og kvalitetspolevelsen er helt i top.

MERCEDES CLS450 4MATIC - BUSINESS- ELLER BATOMOBIL?

Oplev denne Mercedes CLS450 4Matic fra 2018 på tætteste hold. Bilen leverer køreglæde og et væld af muligheder for at gøre bilen til helt din egen med personlige indstillingsmuligheder af stort set alle skærme og instrumenter. Samtdiig ligner bilen USA’s hæderkronede stelthfly: Lockheed F-117 Nighthawk.

PORSCHE 991 CARRERA S - FOR FULD UDBLÆSNING!

Værsgo’! 400HK for fuld udblæsning.

Se CITO Car Lease A/S egen hus-chauffør tæmme den tyske fuldblodsracer på FDM Sjællandsringen.

2 X PORSCHE 991. HVILKEN VÆLGER DU?..

Vi viser to af vores fantastiske sommerbiler frem. En Porsche 911 (991) 4S Cabriolet og en Porsche 911 (991) Carrera S Coupé. Hvilken vælger du?… Begge biler står hos os, og er klar til at blive leaset ud.

MERCEDES GTS - FRÆKKERE END POLITIET TILLADER?

Vi tager et hurtigt kig på, hvad en Mercedes GTs er for en størrelse. Bilen er akkurat hjemtaget fra Tyskland, og skal leveres til kunden snart. Kom med en tur i P-kælderen, hvor vi også får fint besøg af Ordensmagten. 

MODERNE EL-BIL FRA MERCEDES

Er du på jagt efter den meget eftertragtede Mercedes EQC – Mercedes nye el-bil med god plads, højt komfortniveau, kort opladningstid og lang rækkevidde? Så er du ikke den eneste….

Ventetiden er på tidspunktet for denne videos offentliggørelse ca. 8-9 måneder, men fortvivl ikke. Vi har forbindelserne i orden, så står du og mangler en Mercedes EQC, så er det bare at kontakte os.

I mellemtiden tager vi et nærmere kig på, hvad Mercedes EQC er for en størrelse, og hvad du kan forvente af et fremtidigt ejerskab. ​

JAGUAR XK V8

Oplev en af de flotteste convertibles skabt med Aston Martins DB9 for øje. Bilen er æstetisk smuk fra alle vinkler, oser af engelsk overklasse og leverer den bedste V8-lyd fra det specialdesignede udstødningssystem.

Jaguar XK V8 er og bliver et stilikon man ikke kan undgå at blive betaget af.

PORSCHE 911 GT3 (991)

Kom helt tæt på, og oplev noget af det ypperste den tyske bilproducent fra Stuttgart har kreeret. Porsche 911 GT3, en rendyrket racerbil,  der alligevel ikke går på kompromis med en luksuriøs oplevelse i kabinen.  Kom og se den hos CITO Car Lease A/S. 

MERCEDES A45 AMG. LAV VÆGT, 360HK OG FIRHJULSTRÆK! ...DET ER SJOVT!

Det mest imponerende ved A45 AMG-motoren er, det er den mest kraftfulde 2,0 liters serieproducerede turbomotor til dato med sine 360 heste. Her kan sammenlignes med den sekscylindret 3,0 liters BMW 1M og femcylindrede 2,5 liters Audi RS3, som begge yder 340 hestekræfter.

Mercedes A45 AMG leverer alle kræfterne på fornem vis i asfalten uden hjulspind, hvilket sker ved hjælp af bilens firehjulstræk. Ved brug af launch control accelererer bilen fra 0-100 km/t på bare 4,6 sekunder! Gearkassen er en 7-trins speedshift, som er taget direkte fra Mercedes GT-bil, som både levere silkebløde skift i comfort-mode og omvendt giver nogle af de mest aggressive gearskift du kan få i en bil godkendt til gadebrug, når du skifter til sports-mode. Her får du en af de mest potente køremaskiner med et opgivet forbrug på 14,5 km/l ved blandet kørsel – what´s not to like….

BMW 335I XDRIVE AUT

Mens downsizing til 4-cylindre er udtalt på store dele af BMW-programmet, får du i denne BMW 335i stadig den helt rigtige lyd og performance fra den potente 306 HK, 3L række 6’er med twin-turbo.  Og med træk på alle fire hjul er du sikret optimalt vejgreb i næsten alle situationer. Her får du både en fin familiebil og køreegenskaber designet til racerbanen. 

SKIFT TIL CITO CARLEASE

BMW 335I XDRIVE AUT

Få et indblik i, hvorledes vi sikre dig den rigtige leasingbil når bilen skal hjemtages fra udlandet.

I denne video tager vi dig med i hele processen fra den indledende kontakt med forhandleren i udlandet og til bilen leveres på danske plader til en ny glad leasingtager.

Vi gennemgår i detaljer, hvilke overvejelser der ligger til grund for vores anbefalingen af den pågældende bil, og hvorledes vi sikre at du som leasingtager udgår ubehageligheder fordi vi minutiøst gennemgår bilen og de tilhørende dokumenter hos den udlandske forhandler før en eventuel handel.

Følg med på turen til Audi i Berlin, hvor vi afhenter en Audi S8 med 605HK!

TIPS TIL, HVORDAN DU VÆLGER DIN PORSCHE 911

Kom med bag kulissen når vi viser, hvordan vi indkøber en håndfuld 911’ere, og se hvilke overvejelser der ligger til grund for valgene.

Vi går helt i dybden med de yngre 911-modeller, og viser hvad du skal være opmærksom på, og hvilket udstyr du som minimum skal være sikker på, at bilen har.

NY FIRMABILSBESKATNING - OG HVORFOR DU I STEDET SKAL VÆLGE EN 3 ÅR GAMMEL LEASINGBIL...

Adm. direktør Johnny Bargholz fra CITO Car Lease gennemgår 2020- beskatningsreglerne for nye firmabiler og forklare, hvad genberegningen af afgiften har af betydning for brugeren. Ligeledes sammenholdes to regneeksempler på en identisk firmabil – en fabriksny og en 3 år gammel Mercedes CLS 450. 

SKAL VI HENTE DIN DRØMMEBIL HJEM TIL DIG?

BILER TIL LEASING

Vi har altid et stort udvalg af brugte premium biler på vores lager i Greve, men vi hjælper også mange kunder med at skaffe drømmebilen hjem fra udlandet.

Bestil en online fremvisning af bil

Personlige oplysninger
Tid og dato
Alternativ tid og dato
Besked

Book prøvetur

Beregn byttepris